Wednesday , April 14 2021
Lajmi i fundit

Drejtoria e Policisë: PADI PENALE PËR SHKAK TË SHKELJES SË VETIZOLIMIT

Policia, PolicijaPërfaqësuesit e Drejtorisë së Policisë – Njësia e Sigurisë në Ulqin ngritën të enjten padinë penale kundër një personi i cili është pozitiv ndaj virusit COVID-19, e i cili shkeli masën e vetizolimit.

Nga ky institucion thanë se kontrollin e respektimit të kësaj mase e bënë Inspektorati Sanitar, ndërsa qytetarët mund të denoncojnë rastet e tilla në numrin e telefonit 122.

Nga Policia Komunale në Ulqin thonë se 90 për qind e qytetarëve respektojnë masat epidemiologjike dhe rregullat e Ministrisë së Shëndetësisë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top