Friday , April 3 2020
Lajmi i fundit

Drejtoria e policisë: ULQINI QYTET I QETË DHE I SIGURT

Drejtoria e policisë ka deklaruar që Ulqini është qytet i qetë dhe i sigurt dhe që niveli i kriminalitetit është më i ulët se vitin e kaluar. “Deri tani shënojmë tetë për qind më pak vepra penale se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar”, është thënë Portalit UL-info në këtë institucion.

Theksohet po ashtu që pak kohë më parë është kapur një grup hajdutësh nga Podujeva, e cila ka operuar nëpër Ulqin. “Nga atëherë praktikisht nuk kemi asnjë vjedhje të shënuar”, thonë në Drejtorinë e policisë.

Sipas fjalëve të burimit tonë, fakti që Ulqini është qytet i qetë dhe i sigurt e bënë destinacion të dëshirueshëm për shumë turistë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top