Tuesday , August 11 2020
Lajmi i fundit

Drejtoria: MENJËHERË TË BËHET TRAJTIMI KIMIK I ULLINJVE

Miza e Ullirit, Muva maslineNumri i mizave të ullirit në javën e fundit në Ullishtën e Ulqinit u rrit mbi pesë here, pohuan ekspertët e Drejtorisë për Siguri Ushqimore, Veterinë dhe Punë Fitosanitare.

Ky përfundim rrjedh nga kontrolli i kurtheve dhe i fryteve i cili u krye të enjten.

Prandaj nga ky institucion propozuan që, me qëllim të shpëtimit të prodhimit të sivjetmë, menjëherë të bëhet trajtimi kimik i ullinjve.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top