Tuesday , July 7 2020
Lajmi i fundit

Drejtoria për Hidrokarbure: PËRFUNDUAN KËRKIMET GJEOMEKANIKE TË NËNDETIT MALAZEZ

Polar Empress, nafta 2Kërkimet e terrenit për nevojat e përcaktimit të karakteristikave të tija gjeomekanike, në pozitat e puseve të ardhshëm hulumtues, përfunduan pas 17 ditësh punë, njoftohet nga Drejtoria për Hidrokarbure.

Siç transmeton Portali Analitika, hulumtimi u realizua si pjesë e aktiviteteve përgatitore për kërkimin e parë hulumtues, i cili është i definuar me Programin e Punës të Kontratës për koncesione për hulumtimin dhe prodhimin e hidrokarbureve me kompanitë Eni/Novatek.

Kërkimet gjeomekanike janë kryer me ndihmën e pajisjeve të specializuara të cilët ishin pjesë e anijes “Kommandor Susan”, e kompanisë Horizon Geosciences.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top