Tuesday , March 31 2020
Lajmi i fundit

Drejtoria për Patundshmëri: TË PREMTEN VENDIMI PËR KËRKESËN E ISH PRONARËVE NË VALDANOS

ValdanosNë Drejtorinë për Patundshmëri, Njësia Zonale – Ulqin, të premten, me 26 tetor, do të vendoset për kërkesën e ish pronarëve për deeksproprijimin e tokës në gjirin e Valdanosit.

Ato pohojnë se toka me sipërfaqe rreth 980.000 metër katror me rreth 18.000 rrënjë ullinj nuk është përdor për dedikimin për të cilin është marr në vitin 1978 dhe se për këtë arsye duhet ti kthehet atyre.

Mendimin e vet e kanë dhënë edhe ekspertët.

Organi i shkallës së dytë në këtë proces është Ministria e Financave.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top