Thursday , August 16 2018
Lajmi i fundit

Drejtoria për ujëra: DO TË NXJERRIN DHE SHESIN RËRËN NGA BUNA

Foto: Selver Vukovic

Foto: Selver Vukovic

Drejtoria për ujëra ka hapur të mërkurën Shpalljen publike për përzgjedhjen e ofertuesit më të mirë për heqjen dhe shitjen e tepricës së materialit nga hapësira e degës së djathtë të lumit Buna, në pajtim me Projektin e mirëmbajtjes së rrjedhshmërisë së degës së djathtë në zonën e grykëderdjes së saj.

Me tender janë përcaktuar kriteret për përzgjedhjen e ofertuesit më të mirë: u ofrua çmimi i shprehur në euro/m3 për heqjen, blerjen dhe deponimin e tepricës së materialit nga hapësira e grykëderdhjes së djathtë të lumit Buna.

Afati përfundimtar për dorëzimin e ofertave është 27 tetori i këtij viti.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top