Wednesday , May 22 2019
Lajmi i fundit

Drejtoria Tatimore: ADMINISTRATA E RE NË ULQIN MË E PËRGJEGJSHME NDAJ OBLIGIMEVE

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjKomuna e Ulqinit në bazë të riprogramit të borxhit ndaj shtetit deri tani ka paguar 281 mijë, ose rreth 118 mijë më pak seç është plani, u tha për “Vijesti” nga Drejtoria Tatimore.

“Duke pas parasysh strukturën e re drejtuese në këtë komunë e cila tashmë tregon shkallë të lartë të dedikimit në zgjidhjen e çështjes së obligimeve të pashlyera, presim që në periudhën më të shkurtë të paguhet pjesa e mbetur e obligimeve të riprogramuara, si dhe të vendoset dinamika e pagimit të rregullt të tatimeve”, thanë nga Drejtoria Tatimore.

Borxhi i përgjithshëm i riprogramuar për këtë komunë i nënshkrua në vitin 2015 ishte 5,9 milion euro.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top