Tuesday , June 2 2020
Lajmi i fundit

Drejtoria Tatimore: KOMUNA E ULQINIT SHLYEN OBLIGIMET, ALARM PËR „KOMUNALJEN“

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjNga Drejtoria Tatimore deklaruan se Komuna e Ulqinit po i shlyen obligimet e reprogramit dhe ato rrjedhëse gjatë pagesës së pagave të punëtorëve.

Thuhet se ndërmarrja me vlerën e lartë të borxhit tatimor, NP „Ujësjellës dhe Kanalizime“ Ulqin, dorëzoi në Drejtorinë Tatimore planin e riorganizimit, realizimi i të cilit do të sjellë dinamikën e vendosur të shlyerjes së rregullt dhe të qëndrueshëm të obligimeve.

Shtohet se këtë nuk e „bëri vetëm NP „Veprimtaritë Komunale“ Ulqin, kështu që me këtë taksapagues po ndërmerren masat e pagesës së dhunshme të parapara me Ligj, si dhe nuk përjashtohet edhe propozimi i falimentit nëse masat tjera nuk japin efekt“.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top