Friday , July 19 2019
Lajmi i fundit

Drejtoria tatimore: PËR NËNTË DITË KONTROLLË MBYLLEN PESË OBJEKTE NË ULQIN

InspekcijaDrejtoria tatimore ka njoftuar se në periudhën prej me 1 deri me 9 gusht të këtij viti ka kontrolluar 367 taksa pagues.

Janë dhënë 182 vendime për kundërvajtje – 180 për mosdhënien e faturës fiskale dhe dy për shkak të kontrollit të pakryer teknik. Janë dhënë gjobat me vlerë totale prej 298.000 euro.

Nga ky organ po ashtu kanë thënë se kanë ndaluar punën e 12 taksapaguesve në Bregdet, prej të cilëve 5 veprojnë në Ulqin.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top