Sunday , August 18 2019
Lajmi i fundit

DT: 840.000 EURO GJOBA PËR DY VITE NË ULQIN

InspekcijaDrejtoria tatimore (DT) solli Planin e veprimit për përcjelljen e sezonit të vitit 2018. Inspektorët tatimor fillimisht të nisin kontrollin e pronarëve privat në komunat bregdetare, tek të cilët vitin e kaluar janë vërejtur parregullsitë dhe janë paguar gjobat, njoftohet nga ky institucion.

Thuhet se numri më i madh i gjobave vitin e kaluar dhe atë para tij janë dhënë në territorin e komunës së Ulqinit.

Në vitin 2016 gjithsej janë paguar dënime në Ulqin me vlerë 373.500, ndërsa në 2017 466.280 euro.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top