Monday , March 8 2021
Lajmi i fundit

Edhe mbrëmë negociatat e PD-së dhe Forcës: TË GJITHË MBETEN NË POZICIONET FILLESTARE

Kuvendi komunal, Skupstina opstineDeri mbrëmë në mesnatë drejtuesit e Partisë demokratike të Fatmir Gjekes dhe Forcës së re demokratike të Nazif Cungut kanë negociuar për vazhdimin e mbledhjes së Parlamentit lokal në rend të ditës të cilit gjendet rebalanca e buxhetit për këtë vit.

Të dy anët, siç mëson Portali Ul-info, mbeten në qëndrimet e tyre të mëparshme.

Opozita gjatë diskutimit parlamentar ka thënë se do të përkrahë rebalancën vetëm nëse këtë gjë e bëjnë të gjithë partitë qeverisëse.

Mbas dështimit të negociatave të mbrëmshme dhe bllokimit të sjelljes së vendimeve në Parlamentin lokal koalicioni qeverisës në Ulqin praktikisht nuk ekziston.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top