Tuesday , June 22 2021
Lajmi i fundit

Edhe në shkollat e Ulqinit: MËSOJNË PËR EMIRATET

shkolla e mesme Ulqin, srednja skola UlcinjAmbasada e Emirateve të Bashkuara Arabe (EBA) në Podgoricë ka lajmëruar që në Ulqin dhe në shtatë komuna tjera të Malit të Zi nxënësit e shkollave fillore do të mësojnë për historinë e këtij vendi.

„Nxënësit e shkollës fillore nga data 3 deri më 7 dhjetor do të mund të bëjnë krahasimin në mes të Malit të Zi dhe EBA nëpërmjet formave interesante dhe aktiviteteve të përbashkëta“, kumtohet nga Ambasada.

EBA janë krijuar në vitin 1971 kur në përbërjen e tyre kanë hyrë shtatë emirate: Abu Dabi, Dubai, Sharja, Ras al-Kaimah, Ajman, Um al-Kvajivajn dhe Fuxhara.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top