Saturday , June 6 2020
Lajmi i fundit

Edhe një herë: FILLOI RIKONSTRUKTIMI I KALLDRËMIT

Kalldremi, Kaldrma, Carshia, CarsijaSot në Çarshinë e Ulqinit filloi rikonstruktimi i kalldrëmit, në pjesën rreth “Prva banka”.

Siç pritet, këto punime do të zgjasin një muaj, nëse kushtet klimatike do të jenë në favor të skuadrës të cilën e drejton mjeshtri i njohur nga Ulqini Sabri Baleviq.

Kalldrëmi në Çarshinë e Ulqinit është ndërtuar në vitin 2008 dhe disa herë është rikonstruktuar.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top