Sunday , September 27 2020
Lajmi i fundit

EEMZ: TË MËRKURËN PA RRYMË RANA, PRRONI DHE NJË PJESË E PINJESHIT

Nga Elektroekonomia kanë lajmëruar që punët e planifikuara në kablimin e NN rrjetit Bella vista, kështu që nga ora nëntë deri në 15, pa furnizimi me energji elektrike do të jetë Rana-Prroni, nga ora nëntë deri në 14 pa rrymë do të jenë ato që furnizohen nga trafostacioni Hollegro.

Nga Elektroekonomia kanë shtuar që punimet do të shtyhen në rast të motit të keq.EPCG baner, Elektroprivreda

 

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top