Wednesday , May 22 2019
Lajmi i fundit

Ekspozita: ULQINI QYTET PER TE RINJ

Horizonti i ri, Novi Horizont, EkspozitaOrganizata e shoqërisë civile HORIZONTI I RI organizon ekspozite te punimeve figurative dhe te fotografise, te cilet te rinjt e Ulqinit i kane derguar ne konkursin me temen “ULQINI QYTET PER TE RINJ”.

Ky aktivitet zhvillohet ne kuader te projektit POLITIKA PER TE RINJ NE ULQIN, i cili ka per qellim hartimin e Planit te Veprimit per te rinj, dokumnetit te pare strategjik qe iu dedikohet te rinjve ne komunen e Ulqinit.

Hapja e ekspozites do te behet ditën e shtunë, me 22 nëntor 2014, në ora 18.00, në Galerinë e Qendrës Kulturore – Ulqin.

Tre punimet me te mira te kesaj ekspozite do te shperblehen me dhurata te vecanta, te cilat per kete rat i ka siguruar Komuna e Ulqinit, ndersa te gjithe pjesemarresit e Konkursit do te marrin mirenjohje per participim ne kete projekt.

Ju ftojmë që të këtë aktivitet ta përcillni në mënyrë aktive dhe kështu të kontribuoni në informimin cilësor të publikut, për nevojat e të rinjve dhe idetë e tyre për hartimin e politikave rinore në nivelin lokal.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top