Monday , May 28 2018
Lajmi i fundit

Ekspozitë: PËR FAMILJET FISNIKE ULQINAKE NË KOPER

 

Foto

Shoqata “Labeatët”, shoqata “Iliria” nga Kopri dhe profesoresha Luljeta Avdiu do të organizojnë me 25 prill ekspozitën “Familjet fisnike shqiptare në Koperin Venedikas”.

Dy nga këto familje të famshëm kanë origjinën nga Ulqini: Bruti dhe Bruni. Ato lanë gjurmë të thellë në këtë qytet slloven bregdetar.

Në këtë manifestim, i cili do të mbahet në Galerinë e Qendrës për kulturë, do të marrë pjesë edhe drejtori i Bibliotekës popullore në Kopër Peter Shok.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top