Thursday , July 2 2020
Lajmi i fundit

Enti: SHTIJA E LIBRAVE SHKOLLOR FILLON MË 26 GUSHT

Libraria, Knjizara, Libra, KnjigaShitja e kompleteve të librave për shkollat fillore dhe të mesme në libraritë e Malit të Zi do të nis me 26 gusht, njoftohet nga Enti për Libra dhe Mjete Shkollore.

Çmimi i librave mbetet në nivelin e vjetshëm, që do të thotë se kompletet për nxënësit në gjuhë malazeze janë prej 50 deri në 107 euro, në varësi të klasës, gjersa për nxënësit në gjuhë shqipe janë më të larta rreth 10 për qind.

Komuna e Ulqinit deklaroi se edhe këtë vit do të sigurojë librat shkollor për nxënësit e klasës së parë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top