Wednesday , August 12 2020
Lajmi i fundit

EPCG: NË NËNTOR NË ULQIN KONSUMI MË I ULËT SE NË NIVEL SHTETI

Racun, EPCGFatura mesatare e nëntorit për energji elektrike për amvisëri në nivel të Malit të Zi (nëse përjashtohen vendet matëse të palexuara në objektet që nuk janë përgjithmonë të banuara) është 30,55 euro.

Është interesante që për herë të parë konsumi në Ulqin ishte më i ulët se në nivel shtetit dhe ishte 30,23 euro.

Numri i përgjithshëm i amvisërive të cilët janë regjistruar në rrjet në nëntor ishte 6.429.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top