Monday , June 1 2020
Lajmi i fundit

Erste Banka: FILIALI NË ULQIN FITOI SHPËRBLIMIN PËR TRANSAKSIONET WESTERN UNION

Erste BankaFiliali në Ulqin u shpërblye si filiali më i mirë në rrjetin e filialeve të Erste Bankës  per vitin 2018, nga ana e institucionit financiar Montenegro Transfers.

Shpërblimin dhe mirënjohjen per ketë, drejtorit të Erste Bankës në Ulqin Fahret Mavriq, ia dorzoi Biljana Djokoviq, drejtoresha ekzekutive e Montenegro Transfers.

„Erste banka nga viti në vit tregon një trend rritjeje të transaksioneve përmes WU, duke rritur kështu edhe numrin e klientëve, si dhe kualitetin e shërbimeve, gjë qe e karakterizon ketë bank“, tha Djokoviq.

 

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top