Monday , September 21 2020
Lajmi i fundit

EU info qendra: MOS I GJUANI MASKAT, TA RUAJMË AMBIENTIN

EUNga EU Info Qendra i porositën qytetarët që të ruajnë vetën dhe të tjerët, por edhe të ruajnë mjedisin jetësor.

“Çfarë bëni me maskat dhe dorezat e përdorura? Shumica e maskave njëpërdorimshe janë të bëra nga plastika, pse mos të përdorni ato që shfrytëzohen disa herë dhe kështu të zvogëloni mbeturinat plastike dhe ndikimin e tyre në ambientin dhe klimën”, shtuan nga Qendra Informative e Delegacionit të Bashkimit Evropian në Mal të Zi.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top