Saturday , January 19 2019
Lajmi i fundit

F.Pelinku: I NDIHMOJ NJERËZVE QË KANË NDONJË PROBLEM

Fadil PelinkuUlqinaku Fadil Pelinku tha se tek ai vijnë njerëzit me probleme të ndryshme të cilëve ai i jep shkrime dhe këshilla.

„Vijnë dhe thonë: kam disa probleme dhe nuk di çfarë kam. Vijnë ato që kanë tremben natën, kanë frikë, magji, djajë…“, tha ky dervish për „Vijesti“ duke theksuar se kjo është traditë të cilën e ka trashëguar dhe është e vjetër 350 vite.

Ai tha se njerëzve i jep shkrime nga Kur’ani dhe se kjo nuk ka çmim, e ato i japin sa kanë – nga pesë deri në 20 euro.

Edhe Qerem Kanaqi nga Kraja tha për këtë gazetë se babai ja la amanet që të shërojë njerëzit. “Mëkat është të gënjesh, të keqpërdorësh dhe mos t’i ndihmosh dikujt që kërkon ndihmë”, shtoi ai.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top