Friday , January 24 2020
Lajmi i fundit

Fakulteti Filologjik në Nikshiq: DR. SABINA OSMANOVIQ LIGJËRUESE E GJUHËS GJERMANE

SabinaDr. Sabina Osmanoviq prej fillimit të këtij viti shkollor është ligjëruese në Fakultetin Filologjik në Nikshiq, në Departamentin për Gjuhë dhe Letërsi Gjermane.

Kjo Ulqinake, si bursiste e qeverisë austriake, doktoroi gjuhën gjermane në Universitetin “Karl Franzens” në Grac, i cili, përndryshe, është themeluar në vitin 1585.

Dr. Osmanoviq ishte profesoreshë për 8 vite e gjysmë në Universitetin e Tiranës.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top