Friday , July 19 2019
Lajmi i fundit

Fakulteti në Ulqin: KONKURSI PËR REGJISTRIM NË PROGRAMET STUDIMORE DERI ME 30 QERSHOR

FakultetUniversiteti “Adriatik” në Tivar – Fakulteti për studime afariste mesdhetare Ulqin shpalli Konkursin për regjistrimin e gjeneratës së re të studentëve në Programet themelore studimore akademike:

  • Menaxhmenti dhe siguria në marina dhe jahte
  • Menaxhmenti në punën doganore, të shpedicionit dhe të agjencisë
  • Menaxhmenti në turizmin nautik, sport dhe rekreacion

Regjistrimet do të bëhen prej me 19.06.2018 deri me 30.06.2018, ndërsa regjistrimi i kandidatëve të pranuar do të bëhet në periudhën prej me 02.07.2018 deri me 07.07.2018, në periudhën prej orës 09.00 deri në 15:00, në hapësirat e Fakultetit, ndërtesa e Qendrës për Kulturë Ulqin.

Informatat më të hollësishme mund ti fitoni në numrat e telefonit 069 440 674 dhe 069 723 563, si dhe përmes e-mailit fmsulcinj@gmail.com ose në faqen zyrtare të FSM në adresën www.fms-ulcinj.me.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top