Monday , May 25 2020
Lajmi i fundit

Festimi i 1 majit në “Copacabana”: ARGËTIM PËR TË GJITHË, MYSAFIRË SPECIAL ACO PEJOVIQ

CopacabanaNë plazhin “Copacabana” të qiramarrësit Prela Shkrela edhe këtë 1 maj do të mbahet festimi tradicional.

Siç thanë organizatorët, për të gjithë mysafirët nga vendi dhe regjioni atë ditë do të organizohet program interesant kulturo – artistik.

Mysafirë special i festës së 1 majit në “Copacabana” do të jetë këngëtari Aco Pejoviq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top