Tuesday , May 21 2019
Lajmi i fundit

Festivali i këngës për fëmijë: ÇMIMI I PARË PËR ELIZA DHE REJHANA ZEJNELAGEN

Kryetari jurisë: prof.Anton Kaftali.
Anëtarët e Jurisë: Zija Vukaj dhe Kozeta Bruçi
Cmimi i Parë: ……………………………. Eliza&Rejhana Zejnelaga – “Flutur”
Cmimi i Dytë: …………………………….Ajana Llunji – “Iriqi me temperatur”
Cmimi i Tretë:…………………………… Auresa Kosumi – “Vendi im”
Cmimi i Interpretimit: …………………….Anabella Rudoviq – “Per ty nënë” (vokali dhe kendimi me i bukur)*
Cmimi i Komponimit: …………………….Aurora Adzemovic – Kad porastem
Cmimi Special Fiqri Hasanaga:…………… Rajan Fani –“ Pianist do te behem”
dhe *Hiti i Fest XII* Kenga me e ndegjuar: Xhenis Maniq –“ Vellau im”IMG_8723

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top