Thursday , July 2 2020
Lajmi i fundit

Festivali i klapave në Podgoricë: MARRIN PJESË TRE GRUPE NGA ULQINI

CEKUMTë shtunën, me 2 shkurt, në Podgoricë do të mbahet Festivali i 4 internacional i këngës së klapave “A CAPPELLA MONTENEGRO”.

Në këtë manifestim do të marrin pjesë edhe tre klapa nga Ulqini: “Marinarët”, “Burimi” dhe “Kalimera”.

Organizatorë i këtij manifestimi është Qendra për ruajtjen dhe zhvillimin e kulturës së pakicave në Mal të Zi.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top