Tuesday , August 4 2020
Lajmi i fundit

Festivali në Kopakaban: TË DIELËN TUBIMI I AMVISEVE TË MALIT TË ZI

Të dielën në plazhin “Kopakabana”, nën patronatin e komunës së Ulqinit, do të organizohet Festivali i dytë i grave-amviseve të Malit të Zi.

Gjatë kohëzgjatjes së këtij manifestim do të zgjidhet mbretëresha e festivalit, e pjesëmarrëseve më të mira do t’u jepen falënderimet, diplomat dhe medaljet.

“Planifikojmë që ky festival të bëhet tradicional dhe të mbahet katër herë në vit”, kanë deklaruar organizueset.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top