Monday , March 8 2021
Lajmi i fundit

Festivali: NESËR PËRFUNDON „SKENA VERORE – ULQIN 2015”

Skena verore, Tregu i roberve, Trg robovaMe lojërat tradicionale nga provinca italiane Marke nesër mbrëma do të përfundojë Skena e sivjetme verore.

Ky manifestim tradicional, të cilin e organizon NP “Qendra për kulturë”, është hapur më 29 korrik me “Kalimerën poetike”.

Gjatë 24 ditë kohëzgjatje, në skenën e Kalasë dashamirësit e kulturës dhe mysafirët të cilët pushojnë në Rivierën e Ulqinit kishin mundësi të shohin rreth tridhjetë programe teatrale, letrare dhe të artit figurativ.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top