Friday , July 19 2019
Lajmi i fundit

Festivali: NREKIQ PRITI FOLKLORISTËT, SONTE DEFILEU DHE KONCERTI

IMG-165182db386874097160ef50ea5c9a4b-VKryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq pranoi të shtunën përfaqësuesit e shoqatave kulturo – artistike nga Ukraina, Turqia, Kroacia, Rumunia, Sllovakia, BdheH, Serbia, Maqedonia, Kosova, Shqipëria dhe Mali i Zi, të cilët po qëndrojnë në këtë qytet me rastin e “Dolcinium International Festival”.

Përndryshe, ai mbrëmë në Qendër për kulturë, në praninë e drejtorit të Organizatës Turistike Fuad Haxhibetit, solemnisht hapi manifestimin i cili mbahet për të 5 herë.

Për sonte, me 23 qershor, u planifikua defileu i grupeve folklorike në shëtitore në Plazh të Vogël me fillim në ora 20:30, gjersa gjysmë ore më vonë në të njëjtin vend do të fillojë koncerti.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top