Wednesday , February 26 2020
Lajmi i fundit

Filloi „Java e arkivit“: EKSPOZITA FOTODOKUMENTARE TË PREMTEN

Ekspozita, IzlozbaPrej me 4 deri me 9 qershor në Mal të Zi, me sloganin “Të ruajmë arkivat”, mbahet manifestimi “Java e arkivit”.

Me këtë rast në Ulqin të premten me 8 qershor me fillim në ora 12, në Galerinë e Qendrës për Kulturë, do të organizohet ekspozita fotodokumentare “Zyra Doganore e Rendit II Tivar – dokumentacioni për Lejekalimet dypronësore nga viti 1928”.

Autori i ekspozitës dhe katalogut i cili u përgatit është Lilana Bullatoviq, gjersa bashkëpunëtorë janë Snezhana Nishaviq, Adem Mehmeti dhe Xhenana Axhemoviq.

Përndryshe, Dega e arkivit në Ulqin këtë vit shënon 25 vite punë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top