Friday , August 14 2020
Lajmi i fundit

Filluan punë objektet e Karismes: OFERTË E VEÇANTË PËR QYTETARËT E MALIT TË ZI

Karisma KompleksKarisma Hotels Adriatic Montenegro hapi të premten hotelet në Ulqin The Long Beach Hotel Montenegro dhe Holiday Villages Montenegro.

Karisma, në nder të Ditës së Pavarësisë së Malit të Zi, përgatiti ofertën e veçantë all inclusive për qytetarët e Malit të Zi.

“Karisma këtë vit hynë në vitin e tretë të punës së suksesshme në qytetin më jugor të Malit të Zi. Me hapjen e hotelit, si dhe me revitalizimin e ofertës turistike në Ulqin, Karisma zuri pozitën dominuese në hartën turistike të Malit të Zi”, thanë nga grupet hotelerike.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top