Sunday , July 5 2020
Lajmi i fundit

Filmi për rreziqet e eksploatimit të naftës në zonën tonë: METODA BARBARE

Nafta UlqinFilm “Metoda barbare” u xhirua në zonën e Shqipërisë, Malit të Zi dhe Shqipërisë, ku nafta dhe gazi kërkohen dhe eksploatohen, si dhe ku vazhdohet me dhënien e tokave tjera në koncesion.

Shkencëtarët, aktivistët dhe njerëzit e ndryshëm nga vendet e ndryshme ndajnë dijet dhe përshtypjet e tyre për rreziqet e , si dhe të eksploatimet e naftës dhe gazit në përgjithësi.

Barbarska metoda / Barbarian method from kras-n-i kaos on Vimeo.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top