Sunday , June 16 2019
Lajmi i fundit

Fondi SPI: VIJON RIKONSTRUKTIMI I OBJEKTIT, DO TË PUNOJË GJATË TËRË VITIT

Fond PIO

Punimet për rikonstruktimin e hotelit të Fondit të Sigurimeve Pensionale dhe Invalidore (Fondi SPI) të Malit të Zi do të përfundojnë deri në fund të korrikut të vitit 2019, njoftohet nga ky institucion.

Siç theksohet, kapacitetet e këtij objekti poshtë Kalasë do të zgjerohen në 120 shtretër, që është rritje për 25 shtretër.

Me këtë do të sigurohen përmbajtje shtesë të cilët do të mundësojnë që pensionistët ti shfrytëzojnë shërbimet e kësaj pushimore gjatë tërë vitit.

Për rikonstruktimin e hotelit Qeveria e Malit të Zi përmes buxhetit të Fondit SPI siguroi mjetet me vlerë 2,3 milion euro.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top