Friday , June 22 2018
Lajmi i fundit

Fondacioni Lika: LIBËR I RI PËR ULQININ MESJETAR

Libri Jusuf LikaKëto ditë në botimin e Fondacionit Lika doli nga shtypi libri (“Qëmtimet nga historia e Ulqinit”), në gjuhë shqipe dhe malazeze.

Bëhet fjalë për përmbledhjen e dhjetë punimeve të historianëve të njohur, e të cilët kryesisht kanë të bëjnë me periudhën mesjetare.

Gjysma e punimeve në këtë libër mbajnë nënshkrimin e historianes kroate dr. Lovorka Çoraliq.

“Kjo është dhurata ime për vendlindjen”, tha botuesi i librit, prof. Jusuf Lika.

Është planifikuar që përurimi i këtij libri të bëhet me 3 prill.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top