Friday , January 15 2021
Lajmi i fundit

Fondi: PREJ SOT ME LETËRNJOFTIMIN E RI EDHE TEK MJEKU

Shtepia e shendetit, Dom zdravljaTë siguruarit në Mal të Zi nga e hëna do të kenë mundësi që letërnjoftimet e reja, lëshimi i të cilit filloi me 30 mars, t’i përdorojnë si librezë shëndetësie, u njoftua nga Fondi për Sigurimin Shëndetësor.

Siç deklaroi për Dnevne Novine drejtori i këtij institucioni Sead Çirgiq, për këtë gjë nevojitet verifikimi i cili bëhet në Fond me letërnjoftimin e ri dhe me zarfin me kodet pin dhe puk, i cili jepet në Ministrinë e Punëve të Brendshme gjatë marrjes së këtij dokumenti.

Shtohet se në hapësirat e Fondit bëhet aktivimi i këtij dokumenti.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top