Saturday , August 15 2020
Lajmi i fundit

Forca: KALOHET EDHE NJË AFAT PËR KONGRES

Forca e re demokratikeParalajmërimi që Kongresi i 3 zgjedhor i Forcës së re demokratike do të mbahet deri në mes të qershorit, nuk është realizuar.

Këshilli qendror i kësaj parti në fund të marsit fillimisht ka vendosur që kongresi do të mbahet me 14 maj.

Kryetari i Forcës Nazif Cungu mbas kësaj shtyrje ka deklaruar që Kongresi do të mbahet deri në mes të qershorit.

“Kongresi i Forcës është shtyrë për arsye teknike. Nuk ka absolutisht asnjë arsye tjetër për shtyrjen e tij. Bëhet fjalë për përgatitjen e dokumenteve kongresore dhe për këtë gjë nevojitet kohë e caktuar”, tha ai për “Dan” nga mesi i majit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top