Sunday , December 16 2018
Lajmi i fundit

Forcohet kontrolli: KATËR INSPEKTORË NDËRTIMOR NË ULQIN

InspekcijaMe hyrjen në fuqi të Ligjit për planifikim hapësinor dhe ndërtim të objekteve Ulqinit do t’i ndahen katër inspektorë ndërtimor, mëson Portali Ul-info.

Po ashtu, do të nis edhe procesi i legalizimit të objekteve të ndërtuara pa leje në ato lokalitete për të cilët ekziston dokumentacioni planifikues.

Përndryshe, drejtuesit e, të ashtuquajturës, opozitës qytetare kanë paralajmëruar se do të dërgojnë iniciativën në Gjykatën kushtetuese për vlerësimin e kushtetutshmërisë dhe ligjshmërisë së miratimit të këtij akti juridik në Kuvendin e Malit të Zi.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top