Wednesday , April 8 2020
Lajmi i fundit

Forumi rinor i PSD-së: HASANAGIQ KRYETAR, ÇAUSHIQ, TELIQ DHE MUJIQ NËNKRYETARË

SDP 1Forumin rinor të Partisë socialdemokrate Ulqin do ta drejtojë skuadra e re, ndërsa në përbërjen e zgjedhur për kryetar u zgjodh Haris Hasanagiq, derisa për nënkryetarë u zgjodhën Qamil Mili Çaushiq, Samir Teliq dhe Azra Mujiq, me përkrahje njëzëri të 31 delegatëve.

Kryetari i porsazgjedhur tha se Forumi rinor i Partisë socialdemokrate Ulqin në këtë përbërje në listën e prioriteteve të politikës aktuale do të vendos edhe më shumë njerëz të rinj, si dhe do të punojë edhe më shumë për idenë e socialdemokracisë.

Në këtë konventë ishin të pranishëm edhe anëtarët e kryesisë së Këshillit komunal në Ulqin.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top