Wednesday , January 20 2021
Lajmi i fundit

Forumi Rinor i URA-së: ZGJIDHET UDHËHEQJA E RE

URA (5)Të dielën u mbajt mbledhja e Forumit Rinor URA Ulqin në Sallën e madhe të Kuvendit te Komunes së Ulqinit.

Përveç anëtarëve të Forumit, në Kongres morën pjesë: kryetari i partisë Dritan Abazoviq, nënkryetari Filip Axhiq, deputetja Bozhena Jellushiq, këshilltarët në parlamentin lokal, si dhe anëtarë dhe mbështetës të shumtë të LQ URA Ulqin.

Tema e mbledhjes ishte zgjedhja e organeve të Forumit Rinor.

Seanca u drejtua nga një trup punues i përbërë nga: Besart Hoxha – kryetar, Millena Gllenxha – Anëtare dhe Anida Hasanaga- Anëtare.

Në seancën e sotme, u zgjodhën bashkëkryesuesit e Forumit, Marija Bogojeviq dhe Nikollë Hoti, nënkryetarët e Forumit, Zana Mavriq dhe Besart Hoxha, dhe sekretari i Forumit Mensur Pelinković.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top