Thursday , May 28 2020
Lajmi i fundit

Foto Bruno Digital: NEVOJITET DIZAJNER PËR REKLAMA

Foto Bruno (1)Foto Bruno Digital shpalli nevojën për dizajner me eksperiencë për punë me reklama.

Kusht: njohja e obligueshme e programeve grafike (Photoshop, Corel…)

Kontaktoni në: tel. 069 233 919 dhe mail bruno@t-com.me

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top