Tuesday , May 22 2018
Lajmi i fundit

Foto: GRYKËDHERDHJA E DHJATHTË NGA DRONI

Me dashamirësinë e miqve tanë nga “Foto Bruno” fituam fotografinë në të cilën mund të shihet gjendja në grykëderdhjen e djathtë të Bunës në det.

Ditët e kaluara dy eskavatorë kanë pastruar rërën dhe kanë mundësuar që lumi i papenguar të derdhet në det.

Po ashtu, kësaj i ndihmuan edhe shirat të cilat ranë në fillim të kësaj jave.
Buna (3)

One comment

  1. Nëqofse prurja mesatare ujit te Bunes nuk arrin 670m kub/sek, atëher dihet se çfar fenomenit ndodhet. Ngushtoni ende gryken e Bunes fenomeni do persriten për çdo herë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top