Tuesday , June 22 2021
Lajmi i fundit

Foto konkurs: NË JURI EDHE ZENEPE LIKA

Foto (4)Qendra për mbrojtjen dhe hulumtimin e shpendëve ka organizuar foto konkursin “Rripi i gjelbër ballkanik”.

Nga 114 fotografi të mbërritura juria, në përbërje Ilija Rajda Periq (riders. me), Zenepa Lika (Shoqata „Martin Schneider-Jacoby“), Sasha Popoviq (Sasha Popoviq fotografi) dhe Radonje Srdanoviq (Mountain guide), përzgjodhi pesë më të bukurat, ndërsa vendi i parë i takoi Gavrillo Knezheviqi.

Foto konkursi u organizua për promovimin e vlerave kulturore dhe natyrore të zonave të ish perdes së hekurt në Mal të Zi të cilës i takojnë: delta e lumit Buna, Kriporja e Ulqinit, Liqeni i Shasit, kanjoni i lumit Cem dhe PN Bjeshkët e nemura, shpjegojnë nga CZIP-i.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top