Tuesday , January 26 2021
Lajmi i fundit

Foto: PANORAMA NATËN NGA LISINJI (1353M)

Mali Lisinj është i vendosur në mes të Ulqinit dhe Tivarit, mbi Mrrkot, poshtë Rumisë.

Nga maja e tij, Loshka, në lartësinë mbidetare prej 1353 metër, shihet pamja e mrekullueshme në detin Adriatik.

Për lexuesit tonë kemi ndarë këtë fotografi të bukur të shkrepur nga Lisinji, natën, me objektivin e drejtuar kah Ulqini.Rumija 2 (1)

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top