Friday , August 14 2020
Lajmi i fundit

Fotografia flet mjaftueshëm: PLAZHI I VOGËL, SOT NË MESDITË

Mala Plaza, Plazhi i VogelAs Ulqinakët më të moçëm nuk e mbajnë këtë fotografi: Plazhi i Vogël, më 7 korrik, në mesditë.

Me fuqizimin e epidemisë, shpresa është gjithnjë e më e vogël që kjo situatë do të përmirësohet konsiderueshëm këtë sezon sa i përket ardhjes së mysafirëve.

Por, shpresa vdes e fundit. Tani gjëja më e rëndësishme është të ruhet shëndeti dhe mentë e kresë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top