Thursday , July 16 2020
Lajmi i fundit

FSMA: FILLOI REGJISTRIMI NË FAKULTET

FMSFakulteti për Studime Mesdhetare Afariste (FSMA) në Ulqin, institucioni studimor unik dhe i akredituar i turizmit nautik në Mal të Zi, regjistron gjeneratën e re të studentëve në programet themelore akademike studimore në periudhën tre vjeçare:

Regjistrimi do të bëhet prej më 29.06.2020 deri më 04.07.2020, ndërsa regjistrimi i kandidatëve të pranuar do të bëhet në periudhën prej më 06.07.2020 deri më 11.07.2020 në kohën prej më 09:00 deri më 14:00.

Regjistrimet do të bëhen prej më 29.06.2020 deri më 04.07.2020, ndërsa regjistrimi i kandidatëve do të bëhet në periudhën prej më 06.07.2020 deri më 11.07.2020, në periudhën prej orës 09:00 deri në 14:00.

Nxënësit që fituan diplomën “Luça I” janë të liruar nga pagesa e tarifës shkollore.

Të gjitha informatat mund ti fitoni në hapësirat e Fakultetit në ndërtesën e Qendrës për Kulturë në Ulqin, ose në numrat e telefonit +382(0)69440674  dhe +382(0)69723563.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top