Monday , July 15 2019
Lajmi i fundit

FSMA Ulqin: SOLEMNISHT I NDAHEN DIPLOMAT GJENERATËS SË PARË TË STUNDETËVE

FakultetNë Qendrën e Kulturës në Ulqin, të premten solemnisht janë ndarë diplomat gjeneratës së parë të stundetëve të cilët përfunduan shkollimin në Fakultetin për Studime Mesdhetare Afariste (FSMA).

Prodekani për mësim i institucionit të parë të arsimit të lartë në Ulqin, dr. Nikolla Vukçeviq, tha se kjo është ngjarje e rëndësishme akademike dhe shoqërore për tërë komunitetin.

Në emrin e të diplomuarve u falënderua Mihaillo Bullatoviq.

Kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq i dëshiroi shumë sukses në jetë dhe punë dhe theksoi se Komuna do të ndihmojë të gjithë institucionet arsimore në territorin e vet.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top