Wednesday , November 21 2018
Lajmi i fundit

Ftesë: H.NELAJ NË SEANCËN E PARLAMENTIT TË GRUAS

Zenski parlamentDrejtoresha e „SOS telefonit për gra dhe fëmijë viktima të dhunës“ nga Ulqini Hatixhe Nelaj do të marrë pjesë nesër në seancën e 7 të „Parlamentit të gruasë“, në të cilin do të bisedojnë anëtaret e asociacioneve të grave të partive parlamentare dhe përfaqësueset e sektorit civil.

Kjo seancë është e dedikuar realizimit të aktiviteteve në fushën e parandalimit të dhuhës ndaj grave dhe dhunës në familje, në kohëzgjatjen e fushatës globale „16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave“.

Mbledhja do të mbahet në ndërtesën e Kuvendit të Malit të Zi, me fillim në ora 11,00.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top