Saturday , January 23 2021
Lajmi i fundit

Funksionet: NIK GJELOSHAJ FUNKSIONAR I LARTË I MINISTRISË SË ARSIMIT

Nik-gjeloshajNik Gjeloshaj, i cili, siç pranoi vet, është autor i propozimit më të ri për zgjedhjen e statusit të Tuzit, pak kohë më parë është emëruar në funksioni e u.d. të drejtorit të Drejtorisë për arsim të përfaqësuesve të popujve pakicë dhe komuniteteve tjera nacionale të popujve pakicë pranë Ministrisë së arsimit të Malit të Zi.

Gjeloshaj është anëtarë i Kryesisë së Alternativës shqiptare nga Tuzi, e cila në zgjedhjet e fundit parlamentare, në tetor të vitit të kaluar, ka marrë pjesë në koalicion me Partinë demokratike të Fatmir Gjekës.

Gjeka tha që ky emërim, si dhe zgjedhja e Agron Ibrahimit për kryetar të Këshillit drejtues të Ndërmarrjes hotelerike-turistike “Riviera e Ulqinit” vërteton që po realizohet marrëveshja e koalicionit e partisë së tij me Partinë demokratike të socialistëve.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top