Tuesday , June 25 2019
Lajmi i fundit

Futboll: B.REXHOVIQ I BASHKËNGJITET VËLLAIT NË MALAJZI

Benjamin Rexhoviq, Argëzim Rexhoviq, Mehmet DurakuBenjamin Rexhoviq nënshkroi kontratën njëvjeçare me skuadrën PDRM, e cila garon në Ligën e Parë të Malajzisë.

Në këtë mënyrë ai iu bashkëngjit vëllait Argëzimit, i cili, siç pritet, këto ditë do të zgjasë kontratën me këtë skuadër.

Benjamini më herët luajti për Otrant Olimpikun, Mogrenin, Komin, Mornarin dhe Besën nga Peja.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top