Wednesday , April 25 2018
Lajmi i fundit

Gara në Shas: TUTA SHËNOI TË DHJETË PIATELAT

image1 (39)Në Shas të shtunën u mbajt gara në gjuajtjen e piatelave.

Organizatorë tradicional të këtij manifestimi janë N.P. Për ruajtjen dhe kultivimin e egërsirave, OJQ Shepka dhe OJQ Ora.

Në Komision ishin: kryetari Tihomir Rakoçeviq, si dhe anëtarët Anto Ivanoviq, Elvir Zeçeviq, Brahim Duraku dhe Ekrem Cuca.

Vendin e parë e fitoi Nezir Tuta i cili shënoi 10 nga gjithsej 10 piatela dhe fitoi kupën dhe diplomën.

Vendin e dytë me 9 pikë i takoi Getoar Gjeloshit, ndërsa vendi i tretë me tetë Besnik Kurtit.

Të gjithë pjesëmarrësve në emër të ndërmarrjes publike iu falënderua drejtori Ajet Zaga.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top